• vervolg-05.jpg
  • vervolg-06.jpg
  • vervolg-01.jpg
  • vervolg-03.jpg
  • vervolg-02.jpg
  • vervolg-04.jpg

Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Vos Zand en Grind BV. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Vos Zand en Grind BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Vos Zand en Grind BV informatie wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Vos Zand en Grind BV kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrechten
Vos Zand en Grind BV behoudt zich het auteursrecht van de op deze website vermelde teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Vos Zand en Grind BV. Via de contactlink op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Contact
Voor vragen over de website kunt u in contact treden met Vos Zand en Grind BV via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u direct telefonisch contact met Vos Zand en Grind BV, belt u dan met
0599-287258.

Vos Zand en Grind BV

Adres:
Ellertsweg 2c
9535 TA
Ellertshaar

Contactgegevens

Bezoekadres
Ellertsweg 2c
9535 TA Ellertshaar
Ma t/m vrijdag: 6:00 - 18:00 uur

T  0599-287258
M   info@zandkorrel.nl

Onze Quote

    Er ontstaan natuurlijke oevers en de winlocatie verandert in een uniek geheel.

Op deze manier ontwikkelt zich in Ellertshaar een bijzonder natuurgebied.