• vervolg-05.jpg
  • vervolg-03.jpg
  • vervolg-04.jpg
  • vervolg-02.jpg
  • vervolg-01.jpg
  • vervolg-06.jpg

Historie

In 1964 is Harmannus Vos gestart met Vos Zand & Grind BV, en is inmiddels al meer dan 50 jaar een succesvolle onderneming,

50 jaar innoveren en ontwikkelen
Al die jaren hebben we gewerkt aan een duurzame vernieuwing, en er is in die tijd veel gebeurd, bedacht, geprobeerd en gerealiseerd. Daar kunnen we trots op terugkijken en dat doen we dan ook. Maar liever nog kijken we vooruit. Naar de komende 50 jaren in het algemeen en de toekomst van Noord-, Oost- en Midden-Nederland in het bijzonder.

Maatschappelijk betrokken
Met ons bedrijf is veel lokale en regionale werkgelegenheid gemoeid. Vijftien mensen werken op de zandwinning zelf. Tientallen grote, en honderden kleine bedrijven maken van het zand producten of verwerken het op de bouwplaatsen zelf. Uiteindelijk is het zand, direct of indirect, de basisgrondstof voor de Drentse bouwsector, en in die bouw werken ongeveer 17000 mensen, en gaat elk jaar 1,3 miljard euro om.

Mileubewust handelen
Voor de toekomst van de bestaande zandput en voor uitbreidingsgebieden gebieden zijn mooie plannen gemaakt, veilig, en met veel ruimte voor mens en natuur. Omdat het niet alleen gaat om het directe nut van het zand, maar ook om hoe we het landschap achterlaten voor toekomstige generaties.

Duurzaam werken
We zijn ons dan ook terdege bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die het ontgronden voor ons bedrijf met zich meebrengt. Met 15 collega's geven wij invulling aan deze ambitie. Om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van alle belanghebbenden, waarborgen wij onze bedrijfscontinuïteit door innovatie, hoge kwaliteit, voortdurende verbetering en een goede langetermijnvisie.

Contactgegevens

Bezoekadres
Ellertsweg 2c
9535 TA Ellertshaar
Ma t/m vrijdag: 6:00 - 18:00 uur

T  0599-287258
M   info@zandkorrel.nl

Onze Quote

    Er ontstaan natuurlijke oevers en de winlocatie verandert in een uniek geheel.

Op deze manier ontwikkelt zich in Ellertshaar een bijzonder natuurgebied.