• vervolg-03.jpg
  • vervolg-05.jpg
  • vervolg-02.jpg
  • vervolg-06.jpg
  • vervolg-01.jpg
  • vervolg-04.jpg

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Vos Zand en Grind B.V.Bij Vos Zand en Grind B.V. is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijk thema. Al sinds de start van onze organisatie geven wij hier invulling aan. Gezonde medewerkers, tevreden klanten, een eerlijke bedrijfsvoering, het milieu en lokale verbondenheid staan bij ons centraal. We werken elke dag aan verbeteringen en werken hierbij o.m. samen met het duurzaam adviesbureau, Will2Sustain. Daarnaast hebben we de lange termijn doelstelling om energieneutraal te gaan werken. Daarvoor zoeken we nu al mogelijkheden om minder energie te verbruiken en zelf energie op te wekken. Ook onderzoeken we mogelijkheden om natuur- en CO2 compensatie op het eigen terrein te doen.

Met de focus op MVO vinden wij het belangrijk om in contact te blijven staan met onze belanghebbenden. Het draait bij MVO immers om ondernemen op een manier die de maatschappij als verantwoord beschouwt. Door met onze belanghebbenden, zoals klanten, leveranciers en omwonenden, in gesprek te gaan, zoeken wij naar nieuwe manieren om verder te verduurzamen.

Omdat MVO een breed begrip is en het veel onderwerpen omvat, hebben wij door middel van de MVO Zelfverklaring verder richting gegeven aan de belangrijke MVO speerpunten voor Vos Zand en Grind B.V. Uit de 37 MVO-onderwerpen van de ISO 26000 hebben wij, mede met onze belanghebbenden, vier MVO-speerpunten bepaald:

  • Gezondheid en veiligheid op het werk;
  • Actief anticiperen op klimaatverandering, biodiversiteit en duurzaamheid en maatregelen nemen;
  • Betrokkenheid bij en ontwikkeling van de gemeenschap; en Transparantie.

Bekijk hier het MVO jaarverslag 2020 Vos Zand & Grind

Heeft u een goed idee hoe wij verder kunnen verduurzamen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Bezoekadres
Ellertsweg 2c
9535 TA Ellertshaar
Ma t/m vrijdag: 6:00 - 18:00 uur

T  0599-287258
M   info@zandkorrel.nl

Onze Quote

    Er ontstaan natuurlijke oevers en de winlocatie verandert in een uniek geheel.

Op deze manier ontwikkelt zich in Ellertshaar een bijzonder natuurgebied.